Verlichting bedrijven - Geenard Elektro uw betrouwbare partner in elektrotechnische installaties,...
17489
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17489,bridge-core-2.7.3,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-25.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 
verlichting bedrijven 2
verlichting bedrijven 3
verlichting bedrijven 1
verlichting bedrijven 4

Verlichting bedrijven

In functie van studie en budget bepalen we het type van verlichting bedrijven en het aantal benodigde armaturen. Hierbij wordt zowel belang gehecht aan het esthetische als aan het functionele aspect.

Verlichting is met 10 tot 50% nog steeds een belangrijke elektriciteitskost in veel kmo’s waar via renovatie nog veel op kan bespaard worden. Innovaties binnen de verlichtingsindustrie volgen elkaar steeds vaker op. Zo nemen LED-armaturen in ijltempo de plaats in van de traditionele verlichting zoals TL en hogedruk-ontladingslampen. Naast een hoge energie-efficiëntie en een hoger visueel comfort, is de langere levensduur van een renovatie een grote troef. Bovendien heeft de Europese Commissie besloten om gloeilampen, hogedruk kwikdamplampen, lagedruk natriumlampen en halogeenlampen met een lage energie-efficiëntie gefaseerd uit de handel te nemen. Ondernemers wachten dus best niet langer om werk te maken van een energiezuinige verlichtingsinstallatie.

Uw project wordt zowel technisch als esthetisch onder de loep genomen. Nadien zorgen wij voor een uitwerking op plan. Hierna ontvangt u per techniek de nodige technische documentatie. Zodat u visueel een beeld krijgt van wat u mag verwachten. Bij een tweede gesprek overlopen we samen de offerte, de uitvoeringstekeningen en de technische documentatie.

Daar waar nodig zullen de nodige wijzigingen aangebracht worden. Alle technieken worden telkens volgens de opgelegde technische normeringen uitgevoerd. Samen overlopen we wanneer uw project in uitvoering kan gaan. Ook hier leveren wij maatwerk, zijnde de voor u exact berekende installatie, niet meer en niet minder. We werken enkel en alleen met vooraanstaande leveranciers afkomstig waardoor wij garant staan een kwalitatief, hoogstaand geheel te kunnen afleveren.

De flexibiliteit van een familiebedrijf stelt ons in staat u een ononderbroken service te bieden, zeven dagen op zeven, vierentwintig uur op vierentwintig.
Verder zorgt onze samenwerking met vaste, betrouwbare leveranciers, ervoor dat er met kwalitatief hoogstaande producten kan worden gewerkt in een tijdperk waar snelle levertijden zeer belangrijk zijn.

Enkele aandachtspunten bij verlichtingsrenovatie

 • Beperk het geïnstalleerd elektrisch vermogen (Watt/m2);
 • Gebruik kwaliteitsvolle hoogrendementsverlichting (zowel lampen als armaturen);
 • Installeer lichtregelsystemen (daglicht- en aanwezigheidssensoren, kloksturing, diverse lichtkringen, taakverlichting …);
 • Gebruik regelapparatuur met een beperkt eigen verbruik; stimuleer energiezuinig gedrag bij alle werknemers.

Typen verlichting

 • Functionele verlichting
 • Accentverlichting

 • Sfeerverlichting
 • Orientatieverlichting

 • Indirecte verlichting
 • Tuinverlichting

 • Gasdichte verlichting op maat
 • Veiligheidsverlichting

Wij hopen u met deze site een goed inzicht te geven in onze activiteiten alsook in onze gedrevenheid als elektrisch installateur.
Indien u voor bepaalde realisaties op zoek bent naar een partner op het vlak van elektrische installaties,
aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte.