Hoogspanningscabine - Geenard Elektro uw betrouwbare partner in elektrotechnische installaties,...
17477
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17477,bridge-core-2.7.3,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-25.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 
Hoogspanningscabine
hoogspanningscabine 2
hoogspanningscabine1
hoogspanningscabine 3

Hoogspanningscabine

Geenard Elektro heeft de nodige kennis en knowhow in huis voor het installeren en onderhouden van uw hoogspanningscabine, gaande van 3 tot 24kV en dit voor wat betreft vrijstaande als inpandige cabines.

Wij werken hierbij nauwgezet samen met de distributienetbeheerder volgens de laatste nieuwe normen. Wij begeleiden u bij het opstellen van het technisch dossier nodig voor de distributienetbeheerder. Om u te ontlasten van eventuele boetes van de stroomleverancier wegens een slechte arbeidsfactor van uw installatie, kan een condensatorbatterij hier soelaas brengen. Een condensatorbatterij zal de arbeidsfactor optimaliseren en zorgen voor een optimale cosinus phi waardoor de aan u aangerekende boetes voor vervuiling op het stroomnet tot een minimum herleid kunnen worden.

Eveneens kan u bij ons terecht voor het reinigen van uw hoogspanningscabine.
We bekijken samen de voor u meest interessante periode zodoende uw bedrijfsactiviteiten hiervan de minste hinder ondervinden.

Uw project wordt zowel technisch als esthetisch onder de loep genomen. Nadien zorgen wij voor een uitwerking op plan. Hierna ontvangt u per techniek de nodige technische documentatie. Zodat u visueel een beeld krijgt van wat u mag verwachten. Bij een tweede gesprek overlopen we samen de offerte, de uitvoeringstekeningen en de technische documentatie.

Daar waar nodig zullen de nodige wijzigingen aangebracht worden. Alle technieken worden telkens volgens de opgelegde technische normeringen uitgevoerd. Samen overlopen we wanneer uw project in uitvoering kan gaan. Ook hier leveren wij maatwerk, zijnde de voor u exact berekende installatie, niet meer en niet minder. We werken enkel en alleen met vooraanstaande leveranciers afkomstig waardoor wij garant staan een kwalitatief, hoogstaand geheel te kunnen afleveren.

De flexibiliteit van een familiebedrijf stelt ons in staat u een ononderbroken service te bieden, zeven dagen op zeven, vierentwintig uur op vierentwintig.
Verder zorgt onze samenwerking met vaste, betrouwbare leveranciers, ervoor dat er met kwalitatief hoogstaande producten kan worden gewerkt in een tijdperk waar snelle levertijden zeer belangrijk zijn.

Wij hopen u met deze site een goed inzicht te geven in onze activiteiten alsook in onze gedrevenheid als elektrisch installateur.
Indien u voor bepaalde realisaties op zoek bent naar een partner op het vlak van elektrische installaties,
aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte.