Elektrotechnisch installateur - Geenard Elektro uw betrouwbare partner in elektrotechnische installaties,...
17511
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17511,bridge-core-2.7.3,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-25.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 
Plaatsen van elektrotechniek
elektrotechniek uitgebreid naar domotica
elektrotechniek bordenbouw
Toegangscontrole

Elektrotechnisch installateur

Since 1987 zijn wij actief in de wereld als elektrotechnisch installateur, hoogspanning, elektrotechnische installaties, Verlichting, KNX/domotica, security systems, algemene elektriciteitswerken, datatoepassingen,… Geenard Elektro biedt een totaalconcept aan elektrotechnische installaties waarbij het meedenken met de klant centraal staat.

wij verzorgen uw projecten (elektrotechnisch installateur, …) van A-Z. Tijdens een kennismakingsgesprek krijgen we inzicht in uw te realiseren doelstellingen. Onze kracht schuilt in het familiale karakter van ons bedrijf. Met het single-point-of-contact- principe kunnen wij er garant voor staan dat uw project. Dit van studie tot oplevering opgevolgd wordt door eenzelfde persoon. Op die manier kunnen we snel en adequaat inspelen op het gehele verloop van het project, met een perfecte kwaliteit en afwerking tot gevolg.

Als elektrotechnisch installateur wordt uw project zowel technisch als esthetisch onder de loep genomen. Nadien zorgen wij voor een uitwerking op plan. Hierna ontvangt u per techniek de nodige technische documentatie. Zodat u visueel een beeld krijgt van wat u mag verwachten. Bij een tweede gesprek overlopen we samen de offerte, de uitvoeringstekeningen en de technische documentatie.

Daar waar nodig zullen de nodige wijzigingen aangebracht worden. Alle technieken worden telkens volgens de opgelegde technische normeringen uitgevoerd. Samen overlopen we wanneer uw project in uitvoering kan gaan. Ook hier leveren wij maatwerk, zijnde de voor u exact berekende installatie, niet meer en niet minder. We werken enkel en alleen met vooraanstaande leveranciers afkomstig waardoor wij garant staan een kwalitatief, hoogstaand geheel te kunnen afleveren.

De flexibiliteit van een familiebedrijf stelt ons in staat u een ononderbroken service te bieden, zeven dagen op zeven, vierentwintig uur op vierentwintig.
Verder zorgt onze samenwerking met vaste, betrouwbare leveranciers, ervoor dat er met kwalitatief hoogstaande producten kan worden gewerkt in een tijdperk waar snelle levertijden zeer belangrijk zijn.

Wij hopen u met deze site een goed inzicht te geven in onze activiteiten alsook in onze gedrevenheid als elektrisch installateur.
Indien u voor bepaalde realisaties op zoek bent naar een partner op het vlak van elektrische installaties,
aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte.