Inbraakdetectie - Geenard Elektro uw betrouwbare partner in elektrotechnische installaties,...
16900
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16900,page-child,parent-pageid-16705,bridge-core-2.7.3,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-25.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Inbraakdetectie

Inbraakdetectie: Inbraken in ondernemingen en op bedrijfsterreinen zijn de dag van vandaag schering en inslag. Effectieve inbraakbeveiliging begint met buitendetectie om onbevoegden zo vroeg mogelijk te detecteren. Dit kan door middel van perimeterdetectie, veld- en geveldetectie die helpen om ongewenste bezoekers van buitenaf buiten te houden.

Om de ongewenste bezoekers te verhinderen uw bedrijfsgebouw binnen te raken, maken wij gebruik van PIR-detectoren (Passief Infra-Rood), deur- en raamcontacten. Op die manier wordt een inbraak gedetecteerd bij het openen van een raam of deur, het binnen treden van een ruimte, en zelfs door het geluid van brekend glas. Een alarmsignaal wordt hierdoor geactiveerd en snel treedt een akoestisch of optisch signaal in werking en al dan niet een doormelding hiervan naar een meldkamer stuurt die op haar beurt die nodige hulpverlenende acties verricht.

Wanneer we inbraakdetectie, met behulp van een app, koppelen aan het gebouwenbeheersysteem kan u als gebruiker heel snel bepaalde acties ondernemen. Wanneer bvb. een medewerker om de een of andere reden op kantoor moet zijn terwijl het alarm reeds geactiveerd is, kan u dit in een mum van tijd deactiveren en herinschakelen wanneer gewenst. Dus, kies als ondernemer voor de gemoedsrust van een goede inbraakbeveiliging! Verder meer info over toegangscontrole.

Typen inbraakdetectie

  • Perimeterdetectie
  • Meldkamer

  • Vingerscansystemen
  • Badgelezer

Wij hopen u met deze site een goed inzicht te geven in onze activiteiten alsook in onze gedrevenheid als elektrisch installateur.
Indien u voor bepaalde realisaties op zoek bent naar een partner op het vlak van elektrische installaties,
aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte.