Hoogspanning - Geenard Elektro
17029
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17029,page-child,parent-pageid-16705,bridge-core-2.7.3,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-25.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Hoogspanning

Geenard Elektro heeft de nodige kennis en knowhow in huis voor het installeren en onderhouden van uw hoogspanningscabine, gaande van 3 tot 24kV en dit voor wat betreft vrijstaande als inpandige cabines.

Wij werken hierbij nauwgezet samen met de distributienetbeheerder volgens de laatste nieuwe normen. Wij begeleiden u bij het opstellen van het technisch dossier nodig voor de distributienetbeheerder. Om u te ontlasten van eventuele boetes van de stroomleverancier wegens een slechte arbeidsfactor van uw installatie, kan een condensatorbatterij hier soelaas brengen. Een condensatorbatterij zal de arbeidsfactor optimaliseren en zorgen voor een optimale cosinus phi waardoor de aan u aangerekende boetes voor vervuiling op het stroomnet tot een minimum herleid kunnen worden.

Eveneens kan u bij ons terecht voor het reinigen van uw hoogspanningscabine.
We bekijken samen de voor u meest interessante periode zodoende uw bedrijfsactiviteiten hiervan de minste hinder ondervinden.

Wij hopen u met deze site een goed inzicht te geven in onze activiteiten alsook in onze gedrevenheid als elektrisch installateur.
Indien u voor bepaalde realisaties op zoek bent naar een partner op het vlak van elektrische installaties,
aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte.