Engineering elektrotechniek - Geenard Elektro uw betrouwbare partner in elektrotechnische installaties,...
17092
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17092,page-child,parent-pageid-16705,bridge-core-2.7.3,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-25.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Engineering elektrotechniek

Geenard Elektro is uw specialist in Engineering elektrotechniek, industriële elektrotechnische dienstverlening voor bedrijven. Engineering omvat de uitwerking van een elektrisch meerdraadsschema op het tekenplatform EPLAN Electric P8 en de lay-out ervan in AutoCAD. Indien nodig maken wij een kabelberekening van uw verdeelborden, zo worden ook uw elektrische kabels en de kortsluitstromen van verschillende kringen berekend. De uiteindelijke installatie voldoet op die manier aan de gewenste normen.

Aan de hand van een kabelberekening kennen wij uw te installeren vermogen. Wij kijken naar de verbruikers op het net en stemmen de installatie (bekabeling en automaten) hierop af. Dit zowel op hoogspannings- als op laagspanningsniveau. Waar toepasbaar voorzien wij installaties in halogeenvrije materialen of zelfs in explosieveilige materialen.

Van studie tot oplevering denken wij mee met de klant. U verkrijgt wat u wenst aan het budget dat u beoogt.

Wij hopen u met deze site een goed inzicht te geven in onze activiteiten alsook in onze gedrevenheid als elektrisch installateur.
Indien u voor bepaalde realisaties op zoek bent naar een partner op het vlak van elektrische installaties,
aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte.