Elektrische laadpalen - Geenard Elektro uw betrouwbare partner in elektrotechnische installaties,...
17061
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17061,page-child,parent-pageid-16705,bridge-core-2.7.3,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-25.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Elektrische laadpalen

Elektrische laadpalen: Het oplaadstation is aangesloten op de elektriciteitsinstallatie. Het vermogen ervan kan dus een belangrijk deel opeisen van het totale vermogen van deze elektriciteitsinstallatie. Geenard Elektro neemt uw energiehuishouding onder de loop en analyseert uw behoeften.

De elektrische oplaadpaal is veel meer dan een gewoon stopcontact voor elektrische voeding. Ze maakt het mogelijk om een elektrische auto volkomen veilig en met een maximale efficiƫntie op te laden.

Geenard Elektro heeft al verschillende laadpalen bij vooraanstaande automerken voorzien. Met deze ervaring bekijken we graag samen met u uw oplossing op maat.

Wij hopen u met deze site een goed inzicht te geven in onze activiteiten alsook in onze gedrevenheid als elektrisch installateur.
Indien u voor bepaalde realisaties op zoek bent naar een partner op het vlak van elektrische installaties,
aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte.