Domotica - Geenard Elektro uw betrouwbare partner in elektrotechnische installaties,...
17039
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17039,page-child,parent-pageid-16705,bridge-core-2.7.3,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-theme-ver-25.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Domotica

Domotica : Om alle technieken in een gebouw te kunnen bedienen en visualiseren hanteren wij hoogwaardige systemen om uw gebruikscomfort te verhogen. Wij baseren ons hiervoor op de KNX-standaard. KNX is een bus systeem waarop 300 fabrikanten aansluiten met elke hun eigen specifieke producten. Dit heeft voor u klant het grote voordeel dat er zowel qua ontwerp als op vlak van budget op maat gewerkt kan worden. Aangezien 300 fabrikanten hiermee werken bent u levenslang (en langer) verzekerd van een feilloos product.

Uw project wordt zowel technisch als esthetisch onder de loep genomen. Nadien zorgen wij voor een uitwerking op plan. Hierna ontvangt u per techniek de nodige technische documentatie. Zodat u visueel een beeld krijgt van wat u mag verwachten. Bij een tweede gesprek overlopen we samen de offerte, de uitvoeringstekeningen en de technische documentatie.

De voordelen van KNX / domotica

Kortom, domotica  KNX biedt een eindeloos gamma aan comfortverhogende, energiebesparende en veiligheidsverhogende oplossingen voor diverse technische vraagstukken.

  • Intelligent, energie-efficiënt en gebruiksvriendelijk aansturen van verlichting.
  • Thermostaten kunnen (zelfs vanop afstand) bediend worden of tijdgestuurd worden.
  • Muziek kan gestreamd worden doorheen de bedrijfsruimten/kantoren.

  • Creëren van diverse sferen in een bedrijfspand. Zo kan er voor een vergadering met een druk op de knop gerealiseerd worden dat de lichten dimmen, het projectiescherm tevoorschijn komt en de zonnewering aangestuurd wordt.
  • Camerabeelden kunnen ten allen tijden worden opgeroepen.

  • Een deuroproep (via parlofoon- en videofooninstallatie) kan via gsm beantwoord worden.
  • Veiligheidsverhogende functie: zo kan er ingesteld worden dat er bij een inbraakalarm alle verlichting aangaat en de ongewenste bezoeker het hazenpad kiest.

  • Statusmeldingen zoals het energieverbruik, temperatuurweergave van binnen en buiten, status hekwerk of poort kunnen perfect weergegeven worden.
  • Visualisatie van het bedrijfspand door het visueel weergeven van de bedrijfsplattegrond, bedienbaar met op maat gemaakte symbolen.

Wij hopen u met deze site een goed inzicht te geven in onze activiteiten alsook in onze gedrevenheid als elektrisch installateur.
Indien u voor bepaalde realisaties op zoek bent naar een partner op het vlak van elektrische installaties,
aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte.