Data-en-glasvezelinstallaties - Geenard Elektro uw betrouwbare partner in elektrotechnische installaties,...
17053
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17053,page-child,parent-pageid-16705,bridge-core-2.7.3,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-25.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Data- en glasvezelinstallaties

Data-en-glasvezelinstallaties: Als de netwerkbekabeling binnen uw bedrijf niet correct is aangelegd of in bepaalde mate verouderd is, kan u al snel te maken krijgen met problemen. Zo kan bijvoorbeeld uw netwerk erg traag werken met het nodige efficiƫntieverlies tot gevolg. Doordat we steeds op de hoogte zijn van de laatste innovaties, kunt u bovendien steeds rekenen op de hoogste en meest performante snelheden.

Geenard voorziet in een netwerk zonder zorgen, zowel wat betreft horizontale (koper) als verticale (glasvezel) bekabeling. Een netwerk dat doet wat het moet doen, op uw maat.

Na het testen van de door ons aangelegde netwerkinstallatie, leveren wij hiervoor een garantiecertificaat af.

Wij hopen u met deze site een goed inzicht te geven in onze activiteiten alsook in onze gedrevenheid als elektrisch installateur.
Indien u voor bepaalde realisaties op zoek bent naar een partner op het vlak van elektrische installaties,
aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte.