Bordenbouw - Geenard Elektro
17066
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17066,page-child,parent-pageid-16705,bridge-core-2.7.3,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-25.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Bordenbouw

Het verdeelbord vormt het hart van elke elektrische installatie. Geenard Elektro analyseert uw verbruikers en berekent aan de hand hiervan uw behoefte aan vermogen. Wij ontwerpen en assembleren de verdeelborden in eigen atelier. Wij bouwen verdeelborden tot 2.500 ampère.

Onze verdeelborden worden steeds gebouwd volgens de geldende normeringen. Hier geldt een nauwe samenwerking tussen de bordenbouw en de afdeling engineering. Voor het verdeelbord de atelier verlaat, ondergaat dit de nodige functionele tests zodoende u zeker bent dat uw bord 100% kwalitatief en veilig is. Na aansluiting van het verdeelbord ondergaat het verdeelbord nog een tweede controle, m.n. het thermografisch onderzoek. Op die manier worden temperatuurverschillen snel in kaart gebracht waardoor we, door het ontbreken van deze warmtebronnen, zeker weten dat alle bedrading correct werd aangesloten.

Ook hier leveren wij maatwerk, zijnde de voor u exact berekende installatie, niet meer en niet minder. We werken enkel en alleen met vooraanstaande leveranciers afkomstig waardoor wij garant staan een kwalitatief, hoogstaand geheel te kunnen afleveren.

Wij hopen u met deze site een goed inzicht te geven in onze activiteiten alsook in onze gedrevenheid als elektrisch installateur.
Indien u voor bepaalde realisaties op zoek bent naar een partner op het vlak van elektrische installaties,
aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte.